Анонси

           



          Назад

          Шановні, колеги! Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом - Днем працівника соціальної сфери!

          Ви обрали для себе благородну, гуманну, але дуже важку професію. Адже Ваша робота – щоденно допомагати людям, які потребують захисту та підтримки.

          На сьогодні, соціальна робота стала частиною політики держави. До спеціалістів та фахівців установ соціальної сфери висуваються дуже високі вимоги. І в чому б не полягала їх робота, основна мета – допомога людям. А головна риса характеру – людяність.

          Людяність в наш час це така рідкісна риса характеру, що мимоволі стає моторошно від думки, що з кожним днем наш світ стає жорстоким і несправедливим, що для деяких людей слова милосердя, любов, піклування, повага залишаються просто словами. Але знаючи про те, що в нашій рідній Україні є люди, яким властиві: небайдужість, любов і віра, ніжність і увага, наш світ неодмінно зміниться на краще.

          Тож бажаю Вам, насамперед, миру, міцного здоров’я, злагоди в родині та в колективі однодумців, любові та витримки у наш непростий час. Бережіть себе та своїх близьких!

          Зі святом!

          З повагою,

          директор Департаменту соціального захисту населення

          Чернігівської обласної державної адміністрації         Олег РУСІН

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах