Анонси

           



          Назад

                   The HALO Trust – це найбільша міжнародна некомерційна організація, яка знешкоджує міни й вибухонебезпечні боєприпаси у 30 країнах та територіях світу упродовж 35 років. Місія The HALO Trust  полягає в тому, щоб захищати життя та відновлювати життєдіяльність людей, які постраждали від військових конфліктів.

                   Представники міжнародної гуманітарної організації «Представництво The HALO Trust в Україні» провели сьогодні для працівників Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації та Чернігівського обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат інформаційно-роз’яснювальний захід на тему «Принципи безпеки під час збройного конфлікту».

                   Попри те, що активні бойові дії вже закінчилися – це не означає, що загроза минула. В Чернігівській області ми можемо зустріти військові позиції, блокпости або території, на яких відбувались бойові дії. Це означає, що ризик зустріти або знайти вибухонебезпечний предмет – зростає.

                  Також, через це, на нашій землі залишається велика кількість мін, боєприпасів, що не розірвались та інших вибухонебезпечних предметів, які становлять загрозу для всіх, хто живе і працює на цій землі.

                  На жаль, майже щодня відбуваються нещасні випадки, по-перше, через те, що в Україні продовжуються  загарбницькі дії з боку російської федерації,                по-друге, через те, що і дорослі й діти знаходять невідомі предмети та інколи несвідомо нехтують простими правилами поведінки.

                  В ході зустрічі представники міжнародної гуманітарної організації «Представництво The HALO Trust в Україні», докладно та зрозуміло розповіли що необхідно робити, якщо особа побачила, чи знайшла підозрілі або схожі на боєприпаси предмети. Як розрізняти небезпечні території, як діяти, в разі коли побачили офіційні або неофіційні попереджувальні знаки, чи зайшли на небезпечну територію.

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах