Анонси

           



          Назад

          Внесено зміни до Порядку проведення атестації робочих місць за умовами праці

          Кабінет Міністрів України постановою від 05 жовтня 2016 року № 741 вніс зміни до Порядку проведення атестації робочих місць за умовами праці.

          Уряд привів ряд нормативно-правових актів КМУ у відповідність до чинного законодавства України в частині визначення органу, уповноваженого здійснювати контроль за правильністю застосування списків на пільгове пенсійне забезпечення та якістю проведення атестації робочих місць за умовами праці на підприємствах, в установах та організаціях, підготовку пропозицій щодо вдосконалення цих списків.

          У результаті втратили чинність:

          – постанова Ради Міністрів Української РСР від 01.12.1990 № 357 «Про Державну експертизу умов праці»;

          – постанова Кабінету Міністрів України від 24.07.1993 № 567 «Про внесення змін і доповнень до Положення про Державну експертизу умов праці»;

          – пункт 1 змін, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2002 № 497 «Про забезпечення виконання функцій з призначення і виплати пенсій органами Пенсійного фонду».

          Залишаються чинними функції забезпечення соціального захисту працівників, зайнятих на роботах зі шкідливими та важкими умовами праці, якісного проведення атестацій робочих місць, які передбачені Методичними рекомендаціями з розроблення положень про структурні підрозділи соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій, затвердженими наказом Мінсоцполітики України від 26.11.2012 № 741.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах