Анонси

           


          2016 рік

          Назад

          Наказ директора Департаменту від 21 листопала 2016 року № 164 "Про утворення робочої групи з питаннь формування проекту бюджетного запиту на 2017 рік"

           

          Повідомлення щодо проведення електронних консультацій з громадськістю стосовно проекту бюджетного запиту Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації на 2017 рік

           

          Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації підготовлено проект бюджетного запиту для подання Департаменту фінансів обласної державної адміністрації з метою включення в установленому порядку до проекту обласного бюджету на 2017 рік.

          Проектом бюджетного запиту передбачено потребу в бюджетних асигнуваннях у 2017 році у сумі 146139,4 тис. грн на утримання та фінансування:

          – установ соціального забезпечення та програм соціального захисту населення – у сумі 95813,3 тис. гривень;

          – будинків-інтернатів для малолітніх інвалідів, літніх людей та осіб з інвалідністю – у сумі 19154,5 тис. гривень;

          – обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів – у сумі 14810,2 тис. гривень;

          – обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат – у сумі 7089,1 тис. гривень;

          – програм соціального захисту осіб з інвалідністю, у тому числі на компенсаційні виплати зазначеній категорії населення на бензин, ремонт, техобслуговування автотранспорту та транспортне обслуговування, встановлення телефонів інвалідам І і ІІ груп – у сумі 907,9 тис. гривень;

          – громадських організацій осіб з інвалідністю та ветеранів – у сумі 999,9 тис. грн, у тому числі Чернігівської обласної ради, Чернігівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», Чернігівського обласного відділення Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля, Чернігівського обласного відділення Української спілки ветеранів Афганістану, Чернігівської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів», ГО «Єдина родина», УТОГ та УТОС;

          – обласних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та соціально-психологічної допомоги, обласного соціального центру матері та дитини «Батьки й дитина разом», обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (за загальним фондом передбачається 4123,9 тис. гривень).

          Видатки спеціального фонду бюджету заплановані у сумі 26557,6 тис. грн, у тому числі 24946,6 тис. грн – видатки за рахунок власних надходжень будинків-інтернатів, які розраховані відповідно до Порядку зарахування та використання коштів, що підлягають перерахуванню Пенсійним фондом будинкам-інтернатам (пансіонатам), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 567, та чисельності осіб, які проживають у цих установах, та 3240,6 тис. грн – видатки розвитку за рахунок коштів, що передаються із загального фонду до спеціального фонду бюджету розвитку (капітальний ремонт КНС, ремонт системи гарячого та холодного водопостачання, заміна каналізації та водопроводу, придбання автономної електропідстанції, насоси).

          Зауваження та пропозиції до проекту бюджетного запиту прийматимуться Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації до 12 грудня 2016 року за адресою: 14028, м. Чернігів, проспект Миру, 116-а; тел.: (0462) 72 80 80; е-пошта: [email protected].

          Контактна особа: Федоріна Алла Віленівна – начальник планово-економічного відділу Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

          Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

          Потреба в бюджетних асигнуваннях на 2017 рік Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах