Анонси

           


          Нормативно-правові акти

          Назад

          Постанова Кабінету Міністрів України від 09 травня 2023 р. № 470 «Про координаційні центри підтримки цивільного населення»

           

          Розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації від 31 травня 2023 р.№319 «Про створення Координаційного центру підтримки цивільного населення при обласній військовій адміністрації»

           

          Склад Координаційного центру підтримки цивільного населення при обласній військовій адміністрації

           

          Розпорядження начальника Чернігівської обласної державної адміністрації від 06 березня 2024 р. № 128 «Про утворення Робочої групи з питань реалізації прав на житло окремих категорій внутрішньо переміщених осіб та осіб, які виїхали з території України внаслідок збройної агресії рф»

           

          Розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації від 10 квітня 2024 р. № 244 «Про утворення Робочої групи з питань підтримки психічного здоров’я при Координаційному центрі підтримки цивільного населення»

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах