Анонси

           



          Назад

          ГО «Донбас СОС» продовжує підтримку мобільного застосунку «Твоє право» для переселенців, ветеранів АТО/ООС та осіб, які постраждали від сексуального та гендерно обумовленого насильства й торгівлі людьми.

          Також ми працюємо над розробкою та розповсюдженням буклетів, створених на основі юридичної інформації з безкоштовного застосунку «Твоє право». Вони призначені для людей, які не мають змоги встановити додаток.

          Наразі організація вже розробила інформаційні листівки про призначення і виплату державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям,

          державну допомогу в разі здійснення догляду за одинокими малозабезпеченими пенсіонерами чи людьми з інвалідністю,

          отримання допомоги на поховання та

          оформлення допомоги на дітей одиноким матерям.

          Кожна з листівок містить корисну юридичну інформацію про те, хто має право на державну грошову допомогу, які підстави для її отримання, куди звертатися, які документи потрібні тощо. Крім того, листівки містять активні посилання на безкоштовні зразки необхідних бланків. Організація розробляє буклети для електронного розміщення – їх можна публікувати на сайтах чи у соціальних мережах. За бажанням, їх також можна роздрукувати.

          Ті, хто має змогу завантажити застосунок «Твоє право» на свій смартфон, можуть зробити це абсолютно безкоштовно. Юридичний довідник працює на платформах Android та iOS. Сервіс буде корисним для внутрішньо переміщених осіб, мешканців непідконтрольних уряду України територій, близьких і родичів постраждалих, а також осіб, на яких вплинув конфлікт або реалізація прав і інтересів яких залежить від правового режиму.

          Застосунок містить інформацію з широкого кола питань — від отримання довідок внутрішньо переміщених осіб, порядку перетину лінії зіткнення, отримання пенсійних виплат до питань доступу до безоплатної правової допомоги, захисту інтересів в судових та позасудових інстанціях тощо.

          Наразі мобільний застосунок «Твоє право»:

              цілодобово доступний у вашому смартфоні;

              працює онлайн та офлайн;

              доступний українською та російською мовами;

              інформує про всі найважливіші новини через push-повідомлення;

              дає можливість збереження важливої інформації у особистому кабінеті для подальшого швидкого доступу (функція «додати до обраного»);

              дає можливість поширення інформації через функцію «поділитися інформацією».

          Серія публікації підготовлена ГО «Донбас СОС» за матеріалами мобільного застосунку «Твоє право» у партнерстві з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

          З повагою,

          Команда Донбас SOS
          тел. 0 800 309 110 
          __________________________
           
          Запрошуємо скористатися 
          мобільним додатком "Твоє пр@во".
          Посилання для завантаження
          для   Android      для iOS

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах