Анонси

           



          Назад

          Головою облдержадміністрації Анною Коваленко проведено нараду про рівень життя та заробітну плату в області

          Пріоритетами динамічного розвитку області є досягнення адекватного рівня  оплати праці у співпраці із роботодавцями за рахунок ведення соціально відповідального бізнесу, зниження рівня незадекларованої праці, сплати податків за місцем ведення бізнесу та інших шляхів, які напрацьовуються.

          З цією метою головою Коваленко А.М. 01.02.2021 проведено нараду «Про рівень життя та заробітну плату в області» із запрошенням на нараду керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіальних представництвам центральних органів виконавчої влади, що дотичні до цього питання, голів районних державних адміністрацій (новостворених), соціальних партнерів.

          За результатами проведеної наради надано доручення розробити заходи, направлені на підвищення рівня життя та заробітної плати в області.

           

          Довідково:

          Моніторинг показників заробітної плати свідчить про збереження в області позитивної динаміки росту середньомісячної заробітної плати. Так, за статистичними даними за січень-грудень 2020 року цей показник становить 9328 грн, що на 19,5% менше загальноукраїнського – 11591 гривня.

          Середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій у грудні 2020 року склала 10921 грн із значно вищим темпом зростання до відповідного періоду попереднього року – 23,4% проти загальноукраїнського – 15,6%, однак це на 23,0% менше ніж в Україні в цілому.

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах