Анонси

           



          Назад

          Колегія Міністерства соціальної політики України про підсумки роботи у соціальній сфері за 2020 рік

          12 лютого за участю заступника голови обласної державної адміністрації Олени Думи, керівництва Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, керівників Пенсійного фонду в області, Управління Фонду соціального страхування, Департаменту сім'ї, молоді та спорту, Служби у справах дітей, Обласного центру соціальних служб відбулось онлайн засідання колегії Міністерства соціальної політики України, на якому підведено підсумки роботи у соціальній сфері за 2020 рік.

          Обговорено перспективи розвитку соціальної сфери в умовах децентралізації та визначено основні завдання Міністерства соціальної політики України на 2021 рік.

          Окремо розглянуто питання реформуванню сфери соціального захисту у зв’язку з утворенням та початком функціонування Національної соціальної сервісної служби України.

          Було озвучено цілий ряд важливих пропозицій, які в майбутньому стануть дороговказом для вирішення питань соціального захисту населення та захисту прав дітей.

          Піднімались також питання – розвитку системи соціальних послуг, деінституціалізація, інклюзія та захист прав людей з інвалідністю, пенсійне забезпечення, захист постраждалих від домашнього насильства.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах