Анонси

           



          Назад

          Заклади соціального захисту Чернігівщини отримали гуманітарну допомогу від фонду «Карітас України»

          На Чернігівщині розпочато реалізацію благодійних проєктів у співпраці з міжнародним благодійним фондом «Карітас України».

          Це ефективний результат робочих перемовин голови Чернігівської ОДА Анни Коваленко із президентом фонду «Карітас України» Андрієм Васьковичем. Півтора тижня тому сторони домовилися про подальшу співпрацю та обговорили реалізацію декількох проєктів.

          Благодійну допомогу у рамках  гуманітарного співробітництва  із фондом розвантажили 22 січня на складі Чернігівського геріатричного пансіонату. Сертифіковані та якісні засоби для прання і прибирання протягом тижня будуть розподілені між закладами соціального захисту та медичними установами Чернігівщини.

          - Зокрема їх отримають шість психоневрологічних інтернатів: Городнянський, Любецький, Понорницький, Замглайський інтернати для жінок та Орлівський і Червоненський - для чоловіків. Без уваги не залишаться Чернігівський та Козелецький геріатричні  пансіонати, ніжинські та чернігівські заклади, які опікуються реабілітацією та піклуванням про дітей різного віку. І безумовно допомогу отримає Чернігівська обласна лікарня та інші медичні заклади області, - повідомила Олена Дума, заступниця голови  обласної державної адміністрації.

          - Ми спільно із владою шукаємо тих людей, яким найбільше потрібна  допомога. Це і є квінтесенція нашої діяльності та головна наша мета, - наголосив Владислав Шелоков, директор з комунікацій та мобілізації ресурсів БФ “Карітас України”.

          - Ми щиро вдячні соціальним партнерам за співпрацю. Сподіваюся, що завдяки спільній роботі ми будемо втілювати в життя всі наші плани. Наша задача - піклування про людей, - зазначила Олена Дума, заступниця голови облдержадміністрації.

           

           
           
           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах