Анонси

           



          Назад

          Повідомлення про припинення повноважень спостережної комісії та формування нового її складу

          У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2004 року № 429 «Про затвердження положень про спостережні комісії та піклувальні ради при спеціальних виховних установах» (зі змінами) обласна державна адміністрація повідомляє про необхідність зміни персонального складу чинної спостережної комісії, припинення її повноважень та формування нового складу спостережної комісії.

          У зв’язку з цим пропонуємо громадським організаціям, підприємствам, установам і організаціям незалежно від форми власності, а також окремим громадянам увійти до нового складу спостережної комісії.

          Для цього підприємствам, установам і організаціям, які бажають включити до складу комісії своїх представників, необхідно подати до обласної державної адміністрації відповідні пропозиції, підписані керівником підприємства, установи, або рішення керівного органу організації, а окремим громадянам – подати заяви, підписані особисто.

          У заяві просимо вказувати прізвище, ім’я та по-батькові, повну поштову та електронну адресу, контактний номер телефону, а також зазначати, що Ви згодні на використання та обробку Ваших персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

          Зазначаємо, що до складу спостережної комісії не можуть входити особи, які є суддями, представниками органів прокуратури, органів внутрішніх справ, Служби безпеки, Державної кримінально-виконавчої служби, Державної виконавчої служби, адвокатами, особами, які мають не погашену чи не зняту в установленому законом порядку судимість, а також особами, які раніше входили до складу спостережних комісій і повноваження яких були припинені достроково у разі відмови відвідувати установи виконання покарань за дорученням спостережної комісії та/або у разі відсутності без поважних причин на трьох підряд засіданнях спостережної комісії.

           

          Пропозиції та заяви приймаються до 30 квітня 2021 року в електронному вигляді на адресу Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації: [email protected].

          Контактний телефон 72 40 95.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах