Анонси

           



          Назад

          Органи місцевої влади зустрілися з очільниками громадських організацій чорнобильців.

          У рамках заходів з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи 26 квітня ц.р. відбулася зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Олени Думи з керівниками обласних громадських організацій чорнобильців Анатолієм Лігуном та Борисом Сташком, директором обласного Чорнобильського культурно-інформаційного центру Володимиром Олексієнком. Участь у заході також взяли представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Управління охорони здоров’я облдержадміністрації, Пенсійного фонду України в області.

          З теплими словами шани та поваги до ліквідаторів звернулася Олена Дума, яка подякувала за їх самовідданий приклад мужності та патріотизму, завдяки якому було врятовано майбутнє для нащадків. Із сумом та гіркотою учасники зустрічі згадували ті події тридцятип’ятирічної давнини. Як  зазначила Олена Дума, облдержадміністрація та її структурні підрозділи завжди були і залишаються відкритими для співпраці, адже проблемні питання чорнобильців мають бути в центрі уваги влади та суспільства.

          За значний внесок у подолання наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, розбудову та багаторічну активну громадську діяльність, з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи вручено Подяки голови обласної державної адміністрації колективам громадських організацій Чернігівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» та Чернігівського обласного відділення Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля.

          На питаннях реалізації в області державної програми соціального захисту постраждалих громадян, пенсійного та медичного забезпечення детально зупинилися керівники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Управління охорони здоров’я облдержадміністрації та Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах