Анонси

           



          Назад

          Спільно до нових послуг!

          Українська мережа за права дитини презентує практичне видання "#Спільно до нових послуг. Керівництво із впровадження інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми в громадах".

          У Посібнику подано рекомендації з впровадження соціальних послуг для сімей і дітей на рівні громади, сформовані на основі досвіду реалізації проєкту «Спільно» в окремих громадах Донецької та Луганської областей.

          В першій частині Посібника представлено матеріали: як в громаді створити необхідну організаційну структуру з питань соціального захисту населення та захисту дітей, як провести визначення потреб громади в соціальних послугах, та як розробити цільову бюджетну програму на основі отриманих даних.

          В другій частині висвітлюється застосування технології ведення випадку при наданні послуг сім’ям з дітьми та організація необхідної для цього міжвідомчої взаємодії.

          Окремими збірками додатків до видання наведено приклади документів, які можна використовувати в громадах для організації надання соціальних послуг.

          Видання може стати у пригоді представникам органів місцевого самоврядування, структурних підрозділів, установ і закладів соціального спрямування, служб у справах дітей та громадських організацій.

          Скачати всі частини Посібника можна за посиланням: https://childrights.org.ua/events/spilno-do-novyh-poslug-kerivnytstvo-iz-vprovadzhennya-sotsialnyh-poslug-dlya-simej-z-ditmy-v-gromadah/

          Посібник підготовлено в рамках проєкту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді», що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Німецького Уряду через Німецький банк розвитку (KfW).

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах