Анонси

           



          Назад

          Велекодні привітання ветеранам та родинам загиблих

          Напередодні Великодніх свят директор Департаменту соціального захисту нселення облдержадміністрації мав зустріч з заступником міністра Міністрерства у справах ветеранів Олексієм Ілляшенко.  Зустріч відбулась на базі  Комунальної установи "Чернігівський обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих" Чернігівської обласної ради. Перебуваючи у м. Чернігів, заступник міністра у справах ветеранів привітав всіх із світлим святом Великодня та  передав 100 харчових наборів від організації Червоний Хрест України для ветеранів, учасників бойових дій та родин загиблих.  

          Також в ході зустрічі обговорили проблемні питання, що стосуються ветеранів та родин загиблих, в області та загалом в країні, а саме: питання виплати одноразової грошової допомоги до п'ятого травня, субвенції на виплату компенсації  на житло тим хто має право, забезпечення пільговим проїздом, особливості реалізації програм санаторно-курортного оздоровлення, психологічної реабілітації та інші.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах