Анонси

           



          Назад

          Міжнародний День захисту дітей

          Сьогодні, 1 червня, в Україні та світі традиційно відзначається День захисту дітей.

          Це одне із найстаріших міжнародних свят – свято радості та надій, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними.

          З нагоди свята у центрах комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю відбулися святкові заходи.

          Конкурси малюнків на асфальті, весела музика, естафети, гарний аквагрим дарували неймовірний святковий настрій дітям і дорослим. Прекрасними танцювальними номерами, зворушливими українськими піснями та віршами діти радісно вітали літо, демонструючи свої таланти.

          Директор Департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА, Олег Русін, відвідав комунальну установу «Обласний Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження», де було проведено яскраве дійство «Сяйте усмішки, сонцем зігріті!». Захід включав розваги, співи, танці, змагання, ігрові локації і, звичайно, подарунки дітям з обмеженими фізичними можливостями.

          У вітальному слові Олег Русін зазначив: «Піклування про дітей, які є майбутнім України – головний обов'язок батьків, суспільства та держави». Побажавши усім щастя, чистого і мирного неба Олег Володимирович привітав і працівників закладу: відзначив роботу колективу і вручив почесні грамоти від Департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА:

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах