Анонси

           



          Назад

          Консультативна рада у справах ветеранів війни та сімей загиблих (померлих) захисників України при голові обласної державної адміністрації розпочала свою роботу

          В області розпорядженням голови від 01 червня 2021 року №712 було утворено Консультативну раду у справах ветеранів війни та сімей загиблих (померлих) захисників України при голові обласної державної адміністрації. Метою цього консультативно-дорадчого органу є забезпечення захисту прав, свобод і законних інтересів ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) захисників України та учасників бойових дій на території інших держав, а також осіб, незаконно утримуваних на тимчасово окупованій території України.

          Перше установче засідання Консультативної ради було проведено 14 червня 2021 року під головуванням заступниці голови ОДА Олени Думи.

          Участь у засіданні взяли представники Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Президентові України – Сергій Куніцин – голова Консультативної ради та Володимир Примаченко – член Консультативної ради.

          Секретарем ради є директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації – Олег Русін. Це говорить про те, що діяльність цього консультативно-дорадчого органу буде забезпечувати Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

          На цьому першому установчому засіданні вирішено систематизувати пропозиції громадських організацій та консолідувати зусилля всіх членів Консультативної ради для визначення та вирішення найактуальніших питань.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах