Анонси

           



          Назад

          Семінар для громад: «Планування, бюджетування і ефективність у наданні соціальних послуг»

          22-23 червня у місті Чернігів представники Департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА та фахівці зі сфери соціальних послуг шести територіальних громад взяли участь у навчальному семінарі, організованому Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні у рамках проекту «Соціальні послуги: індивідуальна фасилітація для ефективного функціонування».

          Тематика навчання відповідала потребам та запитам громад: планування та витрати на надання соціальних послуг, бюджетування коштів; забезпечення ефективності, підвищення продуктивності та результативності надання послуг;  використання кількісних показників для вимірювання ефективності роботи. Крім того, громади ознайомились з інтегрованим підходом до вирішення соціальних проблем.

          Захід відбувся за участі провідного експерта проєкту Мірослава Ольчака (Республіка Польща).

          У подальшому на учасників проєкту очікує низка групових та індивідуальних консультацій з цих та суміжних тем і робота над планами надання і покращення соціальних послуг в громадах. 

          Крім того, громади-учасники матимуть можливість отримати кошти на реалізацію власних ідей в рамках Фонду малих проєктів.

          Проєкт реалізується Фондом міжнародної солідарності і співфінансується в рамках програми польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах