Анонси

           



          Назад

          Продовжується співпраця з чорнобильцями

          Сьогодні, 01 грудня 2022 року, в рамках виконання Плану заходів з нагоди підготовки і відзначення в області Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації взято участь у засіданні ради обласного відділення Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля.

          На засіданні розглядалися питання соціального захисту та пенсійного  забезпечення постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи в умовах воєнного стану.

          Зокрема, Департаментом проінформовано про виконання у 2022 році державної програми соціального захисту постраждалих, санаторно-курортне оздоровлення та лікування, інші питання соціального захисту. Було обговорено питання щодо організації заходів з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації на Чорнобильській АЕС.

          На всі запитання представників місцевих громадських організацій чорнобильців надано відповіді.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах