Анонси

           



          Назад

          В Обласному центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження» провели заходи до Міжнародного дня людей з інвалідністю

          Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, яке відзначається щорічно 03 грудня, в Обласному центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження» відбулися урочисті заходи.

          До Центру завітали заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Жанна Шерстюк, директор Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації Валентина Лугова та благодійники. Гості ознайомились з роботою Центру та долучились до заходів, які проводились.

          Концертно-розважальна програма для дітей проводилась  в музичному залі.  Діти, батьки, співробітники Центру та гості зібрались в дружньому колі аби підтримати юних артистів, подарувати один одному тепле спілкування та чудовий настрій. Діти разом співали та танцювали, декламували вірші, вкотре доводячи, що вони талановиті та здібні, сильні та наполегливі. Чудовим завершенням зустрічі стало вручення дітям солодощів.

           

                              Валентина ЛУГОВА

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах