Анонси

           



          Назад

          03 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

          Шановні жителі області!

           

          Щорічно 03 грудня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, який нагадує суспільству, що серед нас є ті, хто щодня кидає виклики долі, і є прикладом терпіння та мужності.

           Цей день – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки людям, які долаючи труднощі  проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя, захищають Україну, працюють, навчаються, здобувають перемогу в змаганнях, займаються художньою самодіяльністю, виховують дітей та онуків.

          Також хочеться подякувати людям, які щоденно допомагають  вирішувати проблеми людей з інвалідністю, турбуються про них та надають всебічну допомогу. Це – соціальні робітники, представники громадських організацій, благодійники та волонтери.

          Від щирого серця сьогодні хочемо побажати всім міцного здоров’я, щастя, довголіття, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, мудрості і витримки у складний для нашої країни час, миру та перемоги.

           

          З повагою

           

          Директор Департаменту соціального

          Захисту населення Чернігівської

          Обласної державної адміністрації                                      Валентина ЛУГОВА

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах