Анонси

           



          Назад

          ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЙНЕ ПРАВОПОРУШЕННЯ в обласній державній адміністрації

          Шановний колего!

          У разі коли Вам стали відомі факти порушення антикорупційного законодавства працівниками обласної державної адміністрації, Ви можете залишити відповідне повідомлення, за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною.

          Вимоги до повідомлення (у тому числі анонімного) про можливі факти корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України "Про запобігання корупції" та порядок їх розгляду визначаються зазначеним Законом.

          Повідомлення підлягає розгляду, якщо наведена у ньому інформація містить фактичні дані, що вказують на можливе вчинення корупційного або пов'язаного з корупцією правопорушення, інших порушень вказаного Закону, які можуть бути перевірені, а також підкріплене доказами, щодо працівників обласної державної адміністрації, які можливо вчинили корупційне, або пов'язане з корупцією правопорушення. Повідомлення про порушення може бути як письмовим, так і усним.

          Зв’язок та розгляд повідомлень здійснюється безпосередньо працівниками Відділу з питань запобігання та виявлення корупції обласної державної адміністрації тел.: +38 (0462) 67-50-65, електронна адреса: [email protected].

          Зразок ЗАЯВИ «Повідомлення про корупцію»

          Повідомлення може бути подано:

          • письмово з позначкою «Про корупцію» на адресу Чернігівської обласної державної адміністрації: вул.Шевченка, 7, м.Чернігів, 14000;
          • у скриньку для кореспонденції «Для повідомлень про корупцію викривачами» (біля входу в Зал №1);
          • особисто керівнику (працівникам) Відділу з питань запобігання та виявлення корупції обласної державної адміністрації;
          • за тел.: +38(0462) 675-065 (спеціальна телефонна лінія);
          • на електронну поштову адресу:  [email protected].

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах