Анонси

           



          Назад

          «Естафета поколінь»

          Сьогодні, 13 грудня 2022 року, Чернігівською обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» проведено круглий стіл «Естафета поколінь» - зустріч учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС із Захисниками України. Участь у заході взяли  директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Валентина Лугова, заступник голови обласної ради Дмитро Блауш та військовослужбовці Оперативного командування «Північ».

          З великою повагою відгукнулася Валентина Лугова про учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, подякувала за їх приклад мужності та патріотизму. Щирі слова подяки висловила і Захисникам України, які боронять кордони України та захищають її інтереси.

          З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ліквідаторам було вручено нагороди обласної державної адміністрації, обласної ради та Оперативного командування «Північ».

          Також голова Чернігівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» Анатолій Лігун вручив почесні грамоти військовослужбовцям.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах