Анонси

           



          Назад

          Директор  Департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА Лугова В.М. під час робочої поїздки разом з керівництвом Іванівської сільської     ради до с. Красне Іванівської сільської громади Чернігівського району ознайомилася з умовами проживання у модульних будиночках призначених для проживання внутрішньо переміщених осіб.

           Модульні будиночки надав громадянин Швейцарії. За допомогою місцевої влади та відповідних комунальних служб, будиночки підключені до електромереж, здійснюється водопостачання та водовідведення.  Зазначене місце компактного проживання розраховане для одночасного проживання 36 осіб,  на даний час в них проживає 20 осіб.

           Під час спілкування мешканці містечка повідомили про умови проживання, про основні потреби, також жителям було надано відповіді на питання щодо соціального захисту внутрішньо переміщених осіб.

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах