Анонси

           



          Назад

          Надія та зцілення для України

          17 травня 2023 року у партнерстві з Pact в рамках проекту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» Центром психосоматичної медицини США проведено комплексне навчання та наставництво в рамках програми «Зцілення душі і тіла».

          Програма «Зцілення душі і тіла» – це науково обґрунтована програма самодопомоги та психологічної взаємодопомоги у громадах, яка передбачає комбінацію психологічних та фізичних вправ з елементами медітації, йоги та ін. Реалізується програма у  8 областях України, в тому числі і в Чернігівській області.

          Участь у ознайомленні з програмою брали представники: Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації, закладів охорони здоров’я, соціальні працівники громад, волонтери та надавачі соціальних послуг.

          Також на зустрічі засновником Центру психосоматичної медицини США, професором, психіатром Джеймсом С. Гордоном було презентовано книгу «Трансформація травми. Шлях до надії та зцілення».

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах