Анонси

           



          Назад

          Стартує реєстрація на навчання з надання першої психологічної допомоги

          Громадська організація «Агенція міських ініціатив» запускає масштабний проєкт «Підготовка спеціалістів допомагаючих професій до надання першої психологічної допомоги населенню Чернігівської області в умовах воєнного стану».

          Про це повідомляє виконавча директорка організації «Агенція міських ініціатив» Тетяна Романова.

          Для кого навчання?

          Спеціалісти допомагаючих професій (лікарі, психологи, вчителі, вихователі, соцпрацівники тощо), що працюють на територіях Новгород-Сіверської, Семенівської, Корюківської, Сновської, Городнянської, Ріпкинської, Любецької громад.

          Коли?

          Навчання відбудеться у серпні-вересні 2023 року у Чернігові. Це будуть безкоштовні одно- та дводенні тренінги (загалом 8 насичених днів).

          У вересні-жовтні громадська організація разом з випускниками організують арттерапевтичні зустрічі у громадах. Під час цих заходів місцеве населення дізнається про діяльність психологів та спеціалістів допомагаючих професій.

          Як взяти участь?

          Треба до 31 липня заповнити реєстраційну форму https://forms.gle/Wc2CyjD2ZVoY7UhH6. За цим посиланням можна дізнатися програму навчання.

          Додаткові запитання надсилайте на електронну пошту «Агенції міських ініціатив» [email protected].

          Проєкт «Підготовка спеціалістів допомагаючих професій до надання першої психологічної допомоги населенню Чернігівської області в умовах воєнного стану» реалізується громадською організацією «Агенція міських ініціатив» за підтримки чеської гуманітарної організації «Людина в біді» People in Need Ukraine та фінансування Європейського Союзу.

          ___

          До речі, у рамках цього проєкту «Агенція міських ініціатив» провела опитування мешканців прикордонних громад щодо якості надання психологічної допомоги. Понад 57% опитаних мешканців прикордоння Чернігівщини відчувають, що вони та їхні родини емоційно постраждали внаслідок воєнних дій. При цьому майже кожна друга людина не знає про можливість отримати першу психологічну допомогу у своїй територіальній громаді. Більше про опитування на сторінці організації у Фейсбуці https://www.facebook.com/agencycityiniciatives/posts/647733237384491

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах