Анонси

           



          Назад

          Благодійна акція «Смілива гривня»

          Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції «Смілива гривня». Дана акція проходить вже вдруге.

          Мета проведення акції – зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою в боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України та наближення нашої перемоги.

          Термін проведення цьогорічної хвилі благодійної акції «Смілива гривня» – з 04 вересня до 30 листопада 2023 року. Протягом трьох місяців по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України. 

          Пункти збору монет відкриті у відділеннях банків-партнерів (ПриватБанк, Ощадбанк, ПУМБ). Детальніше про пункти прийому можна дізнатися за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/#rahunok.

          Банки, отримавши монети від населення, перераховують ці благодійні внески на спецрахунок Національного банку України на підтримку Збройних Сил України.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах