Анонси

           



          Назад

          Уряд розширив категорію тих, хто може отримати фінансову підтримку від Українського ветеранського фонду

          Постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 982 удосконалено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для функціонування Українського ветеранського фонду Мінветеранів.

          Такі зміни дозволять збільшити коло осіб, які матимуть право брати участь у конкурсах Українського ветеранського фонду на отримання фінансування у для реалізації проєктів, що спрямовані на реінтеграцію наших Захисників та їхніх рідних, підтримку ветеранського підприємництва, сприяння у працевлаштуванні.

          Відтепер взяти участь у конкурсних програмах, крім ветеранів війни та членів родин загиблих Захисників і Захисниць України, зможе другий з подружжя ветерана — дружина або чоловік.

          Зокрема, право на отримання фінансової підтримки мають дружина або чоловік ветерана, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці, у разі, якщо проєкти спрямовані на реінтеграцію ветеранів до активного суспільного життя, забезпечення збереження та відновлення ïx фізичного та психічного здоров’я.

          Також до одного року зменшили термін реєстрації юридичних осіб та громадських об’єднань зі статусом юридичної особи, засновниками яких є члени сімей загиблих Захисників та Захисниць України.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах