Анонси

           



          Назад

          1 жовтня – День Захисників і Захисниць України

          День захисників і захисниць — передусім свято тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям — працювати, творити, виховувати дітей.

          Це свято — ще одна можливість подякувати за захист Силам оборони України. Наша подяка — не щось абстрактне і безособове, адже в кожного з нас є рідні, друзі, колеги, котрі служать у Силах оборони.

          Ми повинні забезпечувати нашій армії міцний тил — кожен у свій спосіб, максимальною самовіддачею, так, щоб це посилювало наших оборонців і наближало перемогу.

          Сучасні воїни примножують і розвивають тисячолітні українські військові традиції. Українська армія береже імена героїв минулих епох — від воїнів-русичів і козаків до січових стрільців і вояків УПА. Тому у війську з’явилися назви легендарних українських полководців та уславлених формацій минулого. Тяглість поколінь знайшла відображення і в елементах одностроїв — головний убір «мазепинка», нарукавний тризуб. Гасло «Слава Україні! — Героям слава!» стало офіційним вітанням українського війська.

          Своїм героїзмом, відвагою та самовідданістю нинішні захисники і захисниці звоювали найвищий рівень довіри в українців серед державних та суспільних інститутів. Про це свідчать дані останніх соціологічних опитувань.

          Війна формує та гартує українську націю. Своїм героїзмом ми викликаємо повагу і змінюємо світ. Боремося за свободу та незалежність, національну гідність. Віримо, що нинішні захисники та захисниці здобудуть перемогу.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах