Анонси

           



          Назад

          Відновлення та інтеграція ветеранів у суспільне життя

          Головним нашим завданням є створення безпечного та підтримуючого середовища, де ветерани та їх родини можуть знову знайти сенс життя, реалізувати свій потенціал та відчути себе частиною спільноти.

          Наша мета - зробити все можливе, щоб вони не лише подолали військові труднощі, але й змогли знову насолоджуватися радістю та гармонією в кожному аспекті свого життя, будучи повноцінними членами суспільства.

          Щоб обговорити та напрацювати план дій у напрямку психосоціальної підтримки ветеранів, їх родин та членів загиблих воїнів за ініціативи обласної державної адміністрації на базі Агенції регіонального розвитку відбулося засідання «круглого столу», де учасники могли запропонувати свої послуги для наповнення активностями виїзних заходів для зазначеної категорії.

          Були запропоновані психологічні консультації від фахівців Центру ветеранів війни, розваги та майстер-класи для дітей від обласного центру народної творчості та обласного молодіжного центру, консультації по започаткуванню власної справи від Агенції регіонального розвитку, правнича допомога від волонтерського руху «Адвокати ЗСУ», ігри та тренінги від простору «Вільна» тощо.

          Від самих ветеранів отримали запит на отримання послуги з реабілітації разом з родиною, розвиток адаптивних видів спорту, залучення ветеранів до військово-патріотичного виховання дітей та молоді.

          Модерували захід: Жанна Шерстюк заступник голови обласної державної адміністрації, Інна Чистенко радник голови обласної державної адміністрації з питань ментального здоров’я, Оксана Петренко заступник директора департаменту соціального захисту населення.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах