Анонси

           



          Назад

          Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації 06 листопада 2023 року взято участь у семінарі з обговорення основ ветеранської політики та результатів загальнонаціонального опитування ветеранів, членів їхніх родин, членів родин загиблих, ветеранських громадських організацій, організованому Міжнародною організацією з міграції в рамках проєкту «Шлях Стійкості». На семінарі, участь у якому взяли  представники профільних міністерств, структурних підрозділів обласної військової адміністрації, територіальних громад та надавачі послуг ветеранській спільноті, було обговорено питання формування ветеранської політики та рекомендації для успішної інтеграції ветеранів у суспільство.

          «Комплексний підхід до реінтеграції має поєднувати всі аспекти – соціальні, медичні, економічні та охоплювати всі рівні – індивід, сім’я, громада, країна», – зазначила експертка з питань реінтеграції ветеранів МОМ Олеся Рябова.

          Також у Міжнародній організації з міграції діє гаряча лінія, звернувшись на яку ветерани можуть отримати консультацію кваліфікованих психологів  – 0800211444.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах