Анонси

           



          Назад

          Надавачі послуг психосоціальної підтримки та психічного здоров'я – відтепер на інтерактивній мапі Чернігівщини

          12.12.2023 в обласній військовій адміністрації відбулося засідання  Координаційного центру підтримки цивільного населення при обласній військовій адміністрації.

          Під час наради заступник директора Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Дмитрій Козлов презентував розробку картування надавачів послуг із психосоціальної підтримки та психічного здоров’я населенню «Швидкодопомога».

          Такий сервіс створили у рамках Всеукраїнської програми підтримки ментального здоров’я «Ти як?» та Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору в Україні.

          На зручній та простій в користуванні мапі можна знайти детальну інформацію про надавачів послуг психосоціальної підтримки та психічного здоров'я. А також – про соціальні та медичні заклади, спортивні сервіси.

           Також, на базі ресурсу «Швидкодопомога» створено систему перенаправлення клієнта до надавачів послуг. Тобто, надавач послуг, вирішивши проблему зі своєї сторони, може перенаправити клієнта до іншого спеціаліста.

          Про механізм скерування клієнта до надавачів послуг розповідала директор Обласного центру соціальних служб Алла Кот. За її словами, ця форма містить детальну інформацію про організацію, що здійснює перенаправлення, та ту, яка його отримує; про причини, затребувані послуги та про клієнта.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах