Анонси

           



          Назад

          Конфедерацією роботодавців України розроблено практичний посібник для роботодавців «Працевлаштування осіб з інвалідністю»

          Конфедерацією роботодавців України, за сприяння Міжнародної організації праці, розроблено практичний посібник для роботодавців «Працевлаштування осіб з інвалідністю» (далі – Посібник), який має на меті кращу інтеграцію осіб з інвалідністю на робочі місця.

          Посібник може слугувати практичною покроковою інструкцією з прикладами вирішення різних питань, пов’язаних із працевлаштуванням осіб з інвалідністю – від організації пошуку кандидатів на вакансії для працівників з інвалідністю та їх працевлаштування до встановлення робочого режиму та звільнення.

          Зазначений Посібник може бути використаний під час організації трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях будь-якої форми власності.

          Також з метою оперативного інформування бізнесу щодо змін у сфері працевлаштування осіб з інвалідністю Конфедерацією роботодавців України було розроблено Платформу «РАЗОМ», на якій розміщений зазначений Посібник, кращі практики працевлаштування осіб з інвалідністю, аналітика, інформаційні матеріали, новини та законодавство щодо працевлаштування осіб з інвалідністю.

          Посилання на Посібник:  https://bit.ly/46nqx0p

          Посилання на Платформу: https://pwd.employers.org.ua/ua

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах