Анонси

           



          Назад

          Оптимізація пошуку: до користування доступний дашборд Реєстраторів надавачів соціальних послуг

          Мінсоцполітики продовжує активне наповнення Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, для поліпшення системи обліку надавачів соціальних послуг.

          Сьогодні всі надавачі соціальних послуг внесені в єдину систему, а їхній перелік доступний на сайті Мінсоцполітики, а також дашборді , де громадяни вже можуть обирати надавачів фільтрами за типом послуги, географічною ознакою та іншими параметрами.

          Звертаємо вашу увагу на те, що до користування також доступний дашборд  Реєстраторів надавачів соціальних послуг створений на основі публічних даних з сайтів обласних та районних державних адміністрацій.

          Для чого потрібен дашборд Реєстраторів?

          Для внесення до Реєстру надавач соціальної послуги повинен звернутися до реєстратора з відповідними документами, із переліком яких можна ознайомитися в постанові Кабінету Міністрів України №99 від 21.01.2021 року «Про Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг». Відтак знайти того самого Реєстратора простіше за допомогою дашборду.

          Він надає можливість фільтрування та пошуку реєстраторів за різними параметрами. Користувачі зможуть знайти всю необхідну інформацію про місцеположення реєстраторів надавачів соціальних послуг, які мають доступ до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, та можливість вносити/редагувати інформацію та переглянути карту, що містить інформацію щодо місцеперебування, назви суб'єкта реєстрації, ПІБ реєстратора, контактні дані (телефон, адреса), розклад роботи реєстратора. Крім цього, дашборд надає можливість перегляду всіх реєстраторів в конкретному регіоні.

          Нагадуємо:

          • реєстратори — це посадові особи суб’єкта реєстрації, яких уповноважено суб’єктом реєстрації на прийняття документів/відомостей, що подаються для внесення до Реєстру, та/або на внесення відомостей до Реєстру та яка має відповідні права доступу до Реєстру;
          • суб’єкти реєстрації — обласні, Київська міська, районні, районні у м. Києві держадміністрації, виконавчі органи сільських, селищних, міських рад, які забезпечують ведення Реєстру.

           

          Важливо:

          Юридичні особи та фізичні особи - підприємці, які надають соціальні послуги, та хочуть зареєструватися як надавачі, мають виконати відповідні кроки:

          • для включення до Реєстру вам необхідно підготувати та подати документи до вашого реєстратора, місце розташування та графік роботи якого можна знайти на дашборді;
          • після успішної реєстрації у Реєстрі, реєстратор сформує для вас Витяг з Реєстру, що і буде підтвердженням того, що вас включено до Реєстру як надавача.

          З переліком відповідних документів можна ознайомитись за посиланням .

           

          Довідково:

          Дашборд створений Міністерством соціальної політики України  та ДП «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України» за підтримки Проєкту World Bank Ukraine «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах