Анонси

           



          Назад

          До уваги роботодавців

          Громадська організація «Центр зайнятості Вільних людей» оголошує набір компаній та організацій Чернігівської області для участі в проєкті «Навігація повернення ветеранів: професійні рішення для компаній», діяльність якого спрямована на інформування та розширення обізнаності роботодавців щодо особливостей реінтеграції ветеранів в колективи, розробки програм та рекомендацій щодо організації умов та облаштування робочих місць, інформування колективів щодо особливостей комунікації та взаємодії з ветеранами.

          У рамках проєкту компанії не лише навчаться комунікувати та працювати зі своїми мобілізованими працівниками, але й розумітимуть як наймати працівників-ветеранів, отримають інструменти та дієві поради, які сприятимуть  поверненню та реадаптації  ветеранів на роботу. 

          Участь в проєкті безоплатна.

          Проєкт складається з двох етапів:

          Базова навчально-консультаційна програма - складається з двох тренінгів «Особливості комунікації та ефективної взаємодії з ветеранами» та «Як розробити дієву програму реінтеграції ветеранів у компанію: підходи, принципи, інструменти».

          Період проведення: січень-лютий 2024 року.

          Поглиблена навчально-консультаційна програма для відібраних компаній. Після участі в першому етапі проєкту три компанії отримають можливість підтримки у розробці та впровадженні індивідуальної програми реінтеграції ветеранів відповідно до своїх потреб та запитів. Програми можуть включати дослідження потреб ветеранів у компанії, розробку алгоритмів повернення до роботи ветеранів на свої робочі місця, повернення до професійної діяльності ветеранів з інвалідністю, створення для них можливостей перекваліфікації та нових професійних можливостей, особливості підтримки та повернення жінок- ветеранок.

          Період проведення: березень - липень 2024 року.

          Як зареєструватися?

          Заповніть, будь ласка, анкету за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOji1zQKP7NHIUXvWarPActEN_1AGxwPBOHYBV_W_jE8XSJg/viewform

          Проєкт реалізується за підтримки урядів Великої Британії, Канади, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швеції та Швейцарії.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах