Анонси

           



          Назад

          07.03.2024 відбулося засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при обласній військовій адміністрації (далі – Рада ВПО).

          Згідно з порядком денним засідання, присутні обговорили виконання Стратегічних напрямів «Організаційний розвиток» (розвиток мережі Рад з питань ВПО), «Інформування ВПО, що проживають в Чернігівській області, щодо їх прав та можливостей».

          Директором Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Валентиною Луговою поінформовано про утворення в області Робочої групи з питань реалізації прав на житло окремих категорій внутрішньо переміщених осіб та осіб, які виїхали з території України внаслідок збройної агресії рф, а також про основні напрямки її діяльності. 

          Обговорили варіанти логотипу Ради ВПО та створення сторінки у соціальних мережах.

          Також розглянуті пропозиції нових кандидатів до складу Ради ВПО.

          Вирішено, зокрема, внести зміни до Положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при обласній військовій адміністрації з урахування постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2023 р. № 812 «Про затвердження Примірного положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб».

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах