Анонси

           



          Назад

          Сьогодні, 26.04.2024 з нагоди 38-х роковин Чорнобильської катастрофи, Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації на запрошення Чернігівської обласної організації ветеранів України взято участь у зустрічі з учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Киїнської територіальної громади Чернігівського району.

          До зустрічі були запрошені голова Чернігівської районної ради, заступник голови районної державної адміністрації, начальник управління соціального захисту населення Чернігівської районної державної адміністрації, представники ГО «Март» та протезно-ортопедичного підприємства «СИГМА-орто», голова Киїнської ветеранської організації та Шестовицького старостинського округу.

          Присутні на зустрічі хвилиною мовчання вшанували померлих учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

          Загалом зустріч пройшла у форматі спілкування, на якій ліквідатори поділилися своїми спогадами, згадали про незабутні тривожні дні 1986 року, на завершення заходу учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вручено подяки та подарунки.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах