Анонси

           



          Назад

          Дитинству бути, або як отримати дітям реабілітаційну допомогу в Чернігові!

          Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії, бо кожна дитина має право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

          І сьогодні, на передодні цього свята комунальною установою «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження» Чернігівської обласної ради проведені святкові заходи для дітей:  ярмарок, конкурс малюнків, концертна програма...

          Це свято організовано для маленьких громадян, які мають певні особливості, але впевнено пізнають світ і в цьому їм допомагають батьки та чудовий колектив Обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження», закладу – метою якого є надання комплексних реабілітаційних (абілітаційних) послуг дітям з інвалідністю, та дітям віком до трьох років (включно), які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності (з метою запобігання виникнення інвалідності).

          В закладі  створені умови для всебічного розвитку дітей, засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних, розумових, соціальних, професійних здібностей з метою максимальної реалізації особистого потенціалу, в тому числі підвищення якості їхнього життя через супровід і підтримку сімей дітей.

          В основу реабілітації покладені: модель  «Тандем – партнерство», раннє втручання, а також модель комплексності реабілітаційних послу, що включає  медичну, фізичну, психолого-педагогічну, соціальну, ранню профорієнтацію за активної участі батьків дитини.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах