Анонси

           



          Назад

          Створено резерв працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України

          Постановою Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експерементального проекту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України» від 23 травня 2023 року № 524 створено резерв працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України (далі – Резерв відновлення).

          Координаторами експериментального проекту є Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Національне агентство України з питань державної служби (далі – НАДС) та Вища школа публічного управління (далі – Вища школа).

          Метою створення Резерву відновлення є забезпечення персоналом районних, обласних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів, інших державних органів, які утворені або відновили роботу на де окупованих територіях України.

          Більш докладна інформація про Резерв відновлення розміщена за посиланням: https://nads.gov.ua/news/rezerv-pratsivnykiv-derzhavnykh-orhanivdlia-roboty-na-deokupovanykh-terytoriiakh-ukrainy.

          Зарахування особи до Резерву відновлення здійснюється на підставі Анкети, що заповнюється в електронній формі. Реєстраційна форма та Анкета розміщені за посиланням: https://reserve.nads.gov.ua

          Разом з тим, інформуємо, що НАДС спільно з Вищою школою для осіб зарахованих до Резерву відновлення проводить на безоплатній основі, підвищення кваліфікації. Зокрема, 3 липня 2024 року стартує проведення освітнього онлайнмарафону «Організація роботи на деокупованих територіях», програма якого розрахована на формування у резервістів практико-орієнтованих вмінь забезпечення процесу реінтеграції звільнених територій та сталого розвитку України.

          Більш детальну інформацію про освітній марафон можна отримати за посиланням: https://hs.gov.ua/announcements/osvitnij-marafon/ .

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах